Om Laila Ranvik

laila_ranvikJeg heter Laila Ranvik og er ei glad-jente, men også en rolig person. Det sies om meg at jeg er flink til å lytte, og jeg opplever ofte at folk liker å dele sine historier med meg. Det å jobbe med det åndelige har blitt mer og mer viktig for meg, det er her jeg ser at en av mine livsoppgaver blir utført.

Jeg elsker å se at andre har framgang og at de lykkes. Det at vi står sammen hjelper alle, og da må vi unne hverandre glede, utvikling og lykke.

Opplevelser fra barndommen

Mitt klarsyn og min evne til å kommunisere med åndeverdenen er medfødt. For meg er det normalt å ha disse evnene og får varsler og beskjeder fra den andre siden.

Min første åndelige opplevelse, som jeg husker, var fra jeg var 5-6 år. Jeg satt i kottet som søsknene mine og jeg pleide å leke i, jeg var alene, men plutselig var det ei lita jente der også. Hun var på min alder og jeg husker veldig godt hvordan hun så ut. Hun hadde et kort skjørt på seg og satt inntil veggen med bena trukket opp under seg. Hun sa ingen ting, bare smilte under det korte blonde håret. For meg føltes dette helt normalt, men jeg var klar over at hun ikke var fra vår verden.

Min far ble viktig

Jeg måtte bli voksen før jeg begynte å ta tak i gavene jeg er født med. Det ble mye uro rundt meg, akkurat som om åndeverdenene gjorde det de kunne for å få meg til å våkne opp å ta tak i evnene mine og utvikle dem slik at jeg kunne være et redskap for andre mennesker.

Det var først da min far gikk over at uroen ble så sterk at jeg bare måtte gjøre noe. Han varslet meg ved at han ga meg bilder som hang sammen i lenker og førte bort til foto av personer som jeg skulle varsle, eller at jeg skulle bli obs på at det skjedde noe rundt. Han kunne også få taklampene i rommet til å begynne og rotere. Alt dette for å fange min oppmerksomhet.

Min vei

Jeg begynte å gå i en åndelig sirkel og tok en rekke kurs. Kursene er viktige, de ulike personene jeg har gått hos har gitt meg forskjellige ting. Impulser fra andre er viktig for mitt mediumskap- og klarsyns utvikling. Det går mye på å lære og formidle, hvordan får jeg inn ting?  Hvordan skal jeg tolke det som kommer til meg? Dette er en kontinuerlig prosess, og det tar år og bli et godt medium.

Utdannelse:

Sertifisert medium ved Norsk Spiritualist Forening
Tre kurs med danske Jette Hartimmer
Medium kurser Norsk Spiritualist Forening
Medium kurs hos Hilde Aga Brun
Medium kurser i Sverige med Jane Lyzel og Carol Ellis
Medium kurs med Colin Fry

Nytte av mediumskap i hverdagen

Etter hver som jeg har jobbet med min utvikling har resultatene kommet. I hverdagen har jeg god nytte av min åndelighet og mitt klarsyn. Jeg får beskjeder som gjelder familien min, kanskje noe vi skal være obs med på huset vårt. Eller jeg får beskjed om at noen skal være ekstra forsiktige i gitte situasjoner de er oppe i. Jeg får bevis, nesten daglig, for at mine syn har avverget ubehagelige og farlige situasjoner.

Den lille jenta som jeg møtte i barndommen har vært med meg ved flere anledninger. Når hun kommer gir hun meg en følelse av at jeg er på riktig vei og at hun er med meg selv om det kan være en vanskelig vei.

Jeg tilbyr

  • Private sittinger, dvs én til én samtale der jeg formidler budskap fra åndeverdenen
  • Plattform arbeid, der jeg formidler beskjeder til publikum. Se min neste plattform.
  • Reading på telefonen
  • Husrens

Legg igjen en kommentar