Referanser

Kristine

Da jeg hadde reading med Laila ble jeg veldig fornøyd, hun innfridde mine forventninger – nemlig å være treffsikker. Hun gikk i dybden på ting, så jeg kjente igjen personen hun hadde kontakt med. Dette var nesten til å ta og føle på….  Alle følelser
og inntrykk som kom. Jeg ble veldig fornøyd og overbevist.

Mona

Laila, du er imøtekommende, varmt og et godt menneske. Er nøyaktig og treffer – veldig bra. Jeg så Laila på plattform og anbefaler henne på det sterkeste.
Mvh Mona

Mette

Ville bare takke deg for hjelpen og din evne til å formidle… dette har virkelig hjulpet meg mye. Hørte på opptaket igjen nå. Tusen hjertelig takk.    Og healingen var nydelig også!
Håper du husker meg hvis du skal ha noe sirkler eller noe… nå vet jeg at jeg skal gå den veien og det er utrolig godt..   stor klem til deg og takk for at jeg kom til deg…

ps. tror du godt kan legge på prisen din, du hadde så rett på alt du sa, og jeg var jo der nesten 1,5 time!
stor klem fra mette=)

Vil med dette gjerne få lov til å fortelle min historie som ledet meg til medium Laila Ranvik.:

En stund etter min mors død i 2010 begynte det å dukke opp noen undelige, fysiske tegn. Ett tegn var i form av en 5 krone som hang i et tau i et tre i vår skog bak huset der jeg bor (der går jeg ofte tur med hundene).  Mynten, hang på det femte treet (jeg hadde merket stien med tråder, da det er ganske vill og ufremkommelig). Det rare var at jeg fant mynten hengende der på samme dag som min mors fødselsesdag.   Samme dag jeg fant mynten fant jeg også en hel haug av dunfjær inne på et soverom i huset.

Grublet lenge på alt dette og måtte til slutt ha svar så jeg endte med å kontakte et medium, og det ble Laila Ranvik. Da jeg kom til henne var jeg litt usikker på alt dette og om de avdøde faktisl lever videre eller hva som skjer…. må fortelle at min mor var en litt “åndelig” person som jeg hadde et nært forhold til så vi snakket ofte om disse undelige ting som ofte dukket opp i hennes liv og i mitt. Mange ville sagt alt var tilfeldigheter men ikke vi.  Min mor sa ofte at “det er mer mellom himmel og jord” enn vi aner.

Saken er at jeg i alle år hadde tallet 5 som “lykketall” og dette visste også min mor om. Vel, da jeg kom til Laila møtte jeg en meget hyggelig, liketil og mild dame. Jeg hadde ikke tatt med noenting, ikke bilde, ikke smykke.  Jeg hadde kun tatt med 5krone mynten fra stien.   Laila overrasket meg stort da hun nesten med en gang jeg kom inn spurte om det var min mor jeg ville ha kontakt med.  Laila ga meg så god info og for meg bevis nok for at det var min mor som hadde hengt opp mynten og på det femte treet for a bekrefte lykketallet mitt, og alle fjær som var på rommet den dagen kom fra henne som englefjær.  Da hun også nevnte fødselsdagen til min mor ble jeg helt overbevist om at alt Laila sa stemte.  Jeg fikk så mye nyttig info av Laila at en ting er sikkert: Jeg vil aldri selv behøve å bruke noen annen for å få svar, vil alltid gå til Laila.   Derfor vil jeg anbefale henne for alle som leser dette – for hun er helt utrolig!
Med vennlig hilsen Mette

 

Arnfrid

Mitt møte med Laila Ranvik

Jeg har vært på mange seanser, men har aldri vært så heldig å få kontakt med noen av min kjære som har gått over.
Så endelig ble det min tur.
På plattformen står Laila Ranvik. En liten søt dame med en jordnær energi.
Det ståler godhet av denne skikkelsen.
Så ser hun rett på meg og sier: Det er til deg denne dagen, det er jeg sikker på.
Men for sikkerhets skyld vil hun ha en bekreftelse på dette og jeg må svare på om jeg forstår det hun sier.
Ja, om jeg gjør ! Hun beskriver min kjære mor i minste detalj og jeg fryser på ryggen der jeg sitter.
Når mamma sier at jeg satt og holdt henne i hånden i hennes siste timer, klarte jeg ikke svare lenger. Det ble for nært og for sterkt.
Når hun er sikker på at jeg vet hvem vi har med oss kommer hun med budskapet.
Et meget personlig budskap.
En stor takk til Laila som fikk meg til å smile i mange dager etter denne opplevelsen.
Det var så uendelig godt å endelig få den kontakten jeg ønsket meg.
Arnfrid

 

Lena Svensson     2. august 2012

Dam, samma kroppsform som mig (Stämmer bra) Hon ser sig som sin mor. ( Bodde där de 4 första åren, stämmer bra) Hon bodde i hus, djur, arbetsam, inte rädd för jobb, förkläde på sig och rock, som städrock. ( stämmer bra, bondmora) Glasögon, mörkt kort hår. Kristen, svart bok. ( stämmer bra, starkt religiös och biblar hemma och de är oftast svarta) Handarbete ( vävde mycket mattor och sydde) Glad i luft och att vara ute. Reste i perioder till samma ställe. ( Stämmer bra, de reste tydligen till Stockholm och hälsade på samma människor, vilket var stort på den tiden) Frisk länge (ja) Dåliga ben ( Hon fick amputera ett ben. sockersjuka)
Rötthus. ( Det var vitt men ladugårdarna var röda) Husdjur (katt) Glad i människor, varmt hjärta, mycket kärlek. ( gav alltid saker till röda korset och bakade, ofta fester hamma och gick i kyrkan)
Bestämd person (ja)
Hemma hade hon ansvar för maten, ordning. Mycket blommor. (ja)
Jag har fått en ring av henne. ( jag fick mycket smycken av henne och en ring fick jag ärva)
Nålar stoppnålar. ( Jag tog faktiskt hennes nålar som låg samlade i ett syskrin efter hennes bortgång)
Lagade mat, samlingspunkt (ja)
Samlade familjen, glad i jul. ( ja vi var där varje jul och hon bakade och gjorde mat veckor innan vi kom) Nåde den som inte kom!!!!!)
Hon tyckte om traditioner. (ja)
Äldre hus. 2 våningar. uthus. ( ja,de var 3 dje generationen som hade gården)
Stentrappa, lantligt. (ja)
Glad i fågelkvitter och naturen.
vatten i närheten( fel)
körde icke bil ( rätt, aldrig körkort)
gick med rullator på slutet ( rullstol)
stark person ( En utav de starkaste personer jag någonsin mött!!)
Upplevt sorg. (ja)
Många barn ( svar 2)

Fantastisk länk. jag är så glad:))) Tack. Hoppas du kan skriva ut det på papper. Du får säga till om du vill ha psycic readingen också.
Hoppas du har det bra:)) KRAM

Categories: Mediumskap-healing

Comments are closed.